Adviestraject

In een persoonlijk adviestraject werken we samen om dit te realiseren: 

  • Artistieke en financiële doelstellingen combineren

  • Overzicht en focus terugkrijgen

  • Groei realiseren op financieel vlak

  • Prijs bepalen van je werk

  • Je eigen verdienmodel

  • Eerlijke en soms confronterende keuzes maken

Het traject begint met een online vragenlijst. Je wordt gevraagd om een paar belangrijke cijfers op te zoeken zodat we tijdens de adviesdag direct met jouw cijfers aan de slag kunnen. Je kan van te voren aangeven of er onderwerpen zijn die je graag wilt behandelen.

Tijdens de adviesdag ga je aan het werk om je artistieke doelen te combineren met je financiële doelen. Met dit uitgangspunt werken we verder aan een prijsstrategie en verdienmodel. Het levert je een duidelijk plan van aanpak op waar je de volgende dag direct mee aan de slag kan. De adviesdag is van 10.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in Amsterdam inclusief lunch. 

Na een maand is er weer contact voor een videogesprek. We bespreken de punten waar je tegenaan loopt zodat we die kunnen oplossen. Dit gesprek duurt +/- 30 minuten en is tevens de afsluiting van het traject. 

Adviestraject in groep

Je kan het adviestraject ook in groepsverband volgen. Er kunnen maximaal 5 ondernemers meedoen en het vindt plaats in Amsterdam. Het tarief voor een adviestraject in groep is lager dan bij een een op een traject. Je leert niet alleen van jezelf maar voor een groot deel ook van elkaar.

 

Via de aanmeldknop kan je een mail sturen met verzoek voor data en prijzen.  

Rachel Tokromo

Muzikant

De workshop was vooral heel duidelijk. Financiën zijn altijd toch heel lastig. De manier waarop je het overbrengt is heel helder.

Catherine Coumou

Media & communicatie specialist

Prettige en helder verhaal tijdens de workshop, met een aantal zeer waardevolle tips mbt financiering. 

Reanchello Anastacia

Untol Empowerment

Een hele prettige workshop ervaren. Prettige stem om naar te luisteren in combinatie met inhoudelijk goed aansluitende informatie.

Deelnemers van eerdere workshops van Vicky Fasten

Contact

Neem voor meer informatie en tarieven voor een een op een traject contact op met Vicky Fasten via fasten@startfinance.nl

 

Geen budget?

Lees dan mijn blogs met tips: de beste financiering voor creatieve ondernemers