Wil jij als organisatie of als ondernemer meer eigen inkomsten creëren?

 

Heb je behoefte aan financiële doelstellingen die je artistieke doelstellingen/werk ondersteunen?

 

Wil jij in een persoonlijke sessie werken aan een verdienmodel dat past bij jouw praktijk?

VIP dag

In een 1-op-1 sessie gaan we een dag lang intensief werken aan het verdienmodel van jouw onderneming/organisatie. We werken met de actuele cijfers, maken berekeningen en werken een concreet verdienmodel uit. Na de sessie kun je het model en het financiële plan direct implementeren.

Creëer financiële stabiliteit

De cultuursector is de afgelopen jaren flink veranderd. De overheid trekt zich steeds meer terug en zakelijk leiders en creatieve ondernemers gaan op zoek naar andere inkomstenbronnen. Met wisselend succes. De eigen inkomsten zijn weliswaar toegenomen ten opzichte van de subsidie-inkomsten maar van ‘financiële gezondheid’ is nog weinig sprake bij veel organisaties. Dit kan ertoe leiden dat de organisatie op termijn niet kan blijven bestaan en ze haar activiteiten moet staken.

 

Bij het creëren van meer eigen inkomsten worden er andere competenties gevraagd van de ondernemers/organisatie. Ieder vorm van inkomsten kent zijn eigen voorwaarden. Om de andere inkomstenbronnen aan te trekken is een verdienmodel nodig en financieel inzicht.

VIP dag

Datum: ntb                                      Tijd: 9.30 - 16.30 uur
Trainer: Vicky Fasten                      Locatie: Kasteel Assumburg, Heemskerk

met de actuele cijfers voor een analyse, maken financiële doelstellingen en werken aan een passend verdienmodel voor de toekomstige organisatie. Je krijgt van tevoren een overzicht van de gegevens die we nodig hebben zodat we die dag direct aan de slag kunnen.

  

Dit levert het op

  • Een analyse van de huidige financiële gezondheid van je organisatie

  • Heldere financiële speerpunten om op te sturen

  • Een verdienmodel op maat

  • Tips & adviezen over financieel management en financieringsmogelijkheden.

Vicky is financieel adviseur in de creatieve industrie die zich het beste in kan leven in beide werelden. Zij heeft zowel een kunstopleiding als een financiële opleiding gedaan en ruim tien jaar ervaring als adviseur voor creatieve ondernemers.

 

Zij gelooft dat als je financieel slim wordt, er meer ruimte ontstaat voor het creatieve proces. “Creativiteit is het meest waardevolle dat er is. Ik zie creatieve ondernemers vastlopen op verkeerde gedachtes en ideeën over financiën. Dit staat het creatieve proces echt in de weg. En dat is doodzonde!”

 

In 2016 heeft zij o.a. een succesvol groeiprogramma, Bridging the Gapopgezet speciaal voor ondernemers in de creatieve industrie. 

Over Vicky Fasten

Vicky Fasten is al vele jaren financieel adviseur en coach in de creatieve industrie en snapt als geen ander het spanningsveld tussen creativiteit en zakelijkheid. Zij heeft zowel een kunstopleiding als een financiële opleiding gedaan en het succesvolle programma BTG opgezet voor kunstenaars in de provincie Gelderland.

 

Zij gelooft dat als je financieel slim wordt, er meer ruimte ontstaat voor het creatieve proces. “Creativiteit is het meest waardevolle dat er is. Ik zie creatieve ondernemers vastlopen op verkeerde gedachtes en ideeën over financiën. Dit staat het creatieve proces echt in de weg. En dat is doodzonde!”

 

Haar zakelijke en resultaatgerichte manier van werken levert een andere mindset op bij creatieve ondernemers. Zij leert creatieve ondernemers financieel slim te worden zodat zij met vertrouwen zelf hun financiële beslissingen kunnen nemen. “Ik zie hoe kunstenaars professionaliseren en in zichzelf durven te investeren. Dit gebeurt zodra zij de financiële en zakelijke kant van hun praktijk onder de knie krijgen.”

Je investering

De investering bedraagt slecht € 997,- excl BTW.

Een investering om de toekomst van je organisatie veilig te stellen.