FINANCIEEL SLIM PROGRAMMA

SPECIAAL VOOR CREATIEVE ONDERNEMERS MET ZAKELIJKE AMBITIES

Bereik een financiële mindset en maak slimme beslissingen om creativiteit de ruimte te geven
  • Sta je op een punt waarbij je meer financiële sturing wilt geven aan je bedrijf?

  • Weet je dat dingen slimmer aan kunt pakken maar vind je het lastig om de financiële afweging te maken?

  • Kom je niet heel veel verder met je eigen boekhouder?

 

Dat kan anders! Met de juiste vaardigheden en kennis is het voor iedere creatieve ondernemer mogelijk om financiele slimmigheden toe te passen, een helder kader voor jezelf neer te zetten en om daadwerkelijk te weten waar je het over hebt.

PROGRAMMA

Het Financieel Slim Programma van Startfinance staat voor het ontwikkelen van kennis, aanleren van nieuwe vaardigheden en nieuwe mogelijkheden ervaren door een andere mindset. In een periode van drie maanden krijgen de deelnemers trainingen, opdrachten, mastermindsessies, individuele coaching en inspiratie om nieuwe kansen binnen hun bedrijf vorm te geven. Het Financieel Slim Programma helpt om een grote doorbraak te creëren in financieel denken. Dat is beter dan met kleine stapjes vooruitgaan.

 

Deelnemers leren:

  • Financiële oplossingen te vinden

  • Nieuwe verdienmodellen te implementeren

  • De juiste prijs te stellen

  • Te sturen op cijfers

  • Alternatieve financieringsmogelijkheden aan te boren

Vicky Fasten

Vicky is financieel adviseur in de creatieve industrie die zich het beste in kan leven in beide werelden. Zij heeft zowel een kunstopleiding als een financiële opleiding gedaan en ruim tien jaar ervaring als adviseur voor creatieve ondernemers.

 

Zij gelooft dat als je financieel slim wordt, er meer ruimte ontstaat voor het creatieve proces. “Creativiteit is het meest waardevolle dat er is. Ik zie creatieve ondernemers vastlopen op verkeerde gedachtes en ideeën over financiën. Dit staat het creatieve proces echt in de weg. En dat is doodzonde!”

 

Haar zakelijke en resultaatgerichte manier van werken levert een andere mindset op bij creatieve ondernemers. Zij leert creatieve ondernemers financieel slim te worden zodat zij met vertrouwen zelf hun financiële beslissingen kunnen nemen. “Ik zie hoe kunstenaars professionaliseren en in zichzelf durven te investeren. Dit gebeurt zodra zij de financiële en zakelijke kant van hun praktijk onder de knie krijgen.”

 

Vicky heeft drie opleidingen afgerond: de Hogeschool van de Kunsten, Masteropleiding Kunstbeleid & Management en de Post-Bachelor Financiële Planning. Regelmatig wordt zij gevraagd door kunstacademies om te spreken over het verdienvermogen van kunstenaars.