• Vicky Fasten

Genoeg geld voor ondernemers!


Er is eerder gebrek aan goede ondernemers dan aan kapitaal! Ja, het is echt waar. Ik ga inmiddels alweer een paar jaar mee als adviseur in het creatieve veld en het aantal 'leuke initiatieven' dat ik ben tegengekomen is niet meer te tellen. Het aantal goede ondernemers is echter een stuk minder. Dat is natuurlijk jammer. Maar aan de financiële middelen hoeft het niet te liggen. Die zijn er namelijk genoeg.

In pinterest heb ik een bord bijgehouden met 'Bedrijfsfinanciering'. Hier staan crowdfundingplatforms, investeerdersnetwerken en subsidieregelingen tussen. Soms specifiek voor de creatieve industrie en soms gewoon voor allerlei ondernemers. Ik vul dit overzicht regelmatig aan. Mocht jij nog iets missen in deze lijst dan hoor ik dat graag.

https://nl.pinterest.com/vickyfasten/bedrijfsfinanciering/