• Vicky Fasten

Bekijk deze kennisclips over ondernemen in de creatieve industrie


Afgelopen jaar heb ik aan een ontzettend leuk project gewerkt. Samen met Tamara Rookus van ArtEZ hebben wij een aantal creatieve makers intensief begeleid in het ondernemerschap. Daar zijn een vijftal kennisclips uit voorgekomen waar de deelnemers hun ervaringen delen.

Ik gebruik deze korte kennisclips vaak als inspiratie tijdens een training, workshop of gastcollege. Het leuke is dat kunstenaars en creatieve makers veel meer aannemen van hun eigen soortgenoten dan van mij. Zij worstelen tenslotte met dezelfde vraagstukken zoals Hoe maak je een commercieel plan? En Hoe zorg je ervoor dat je dicht bij je werk blijft?

De kennisclips staan op internet en zijn vrij te gebruiken. Ik hoop dat veel creatieve makers worden geïnspireerd door deze filmpjes en dat andere trainers en dienstverleners ze zullen gebruiken.

#Ondernemen #Inspiratie

26 views