• Vicky Fasten

Oproep aan alle makers!

Een oproep aan alle makers om juist nu door te pakken met ondernemen


Ja het is een spannende tijd. En ja er zal iets veranderen in je inkomen. En nee er is voorlopig nog geen zekerheid over wanneer dit ‘over’ is.


In al die onzekerheid ontstaan bijzondere initiatieven die gaan over solidariteit, zorgzaamheid en creativiteit. Creatieve ondernemers zijn als geen ander in staat om waarde te creëren ook in barre omstandigheden.


Zo kan je bij De Schone Schrijvers een gedicht op maat bestellen om iemand een hart onder de riem te steken. En krijgt het Instagram account Tussen Kunst & Quarantaine het voor elkaar dat mensen de meest hilarische foto’s plaatsen om een kunstwerk te evenaren.


Maar wat als we straks weer overgaan naar de orde van de dag? En iedereen weer kijkt naar zijn eigen portemonnee? Is het aanbod van creatieve ondernemers dan nog echt relevant? Ja, juist dan! Dan is het zaak om door te pakken als ondernemer. Te zorgen dat je waarde blijft creëren en je klantgroep blijft bedienen. Dat je nadenkt over een duurzaam verdienmodel waarmee je in beeld blijft en ons mensen eraan kan blijven herinneren wat echt belangrijk is.


De foto is overigens een poging van mijzelf om creatief te zijn. Om mezelf iets meer te laten zien.
40 views